Rabu, 14 September 2011

Sambutan Raya 2011 kat opis

Hari ni ade sambutan raya kat opis gua. Memang kemeriahannya masih seperti tahun2 sudah. Makanan toksah citer le, melimpah ruah. Mase ni ramai le makcik2 yang dress up macam artis. Anak-anak dara dan teruna, apa lagi, time ni la cari calon.

Wa? simple je. Berbaju raya pink yang cute tu. Haha..ayat macam gegurl je. Gua belasah macam-macam makanan tadi.

Meh usha pic yang wa curi dari fb member wa.

Ni time tengah tinggu pengumuman serbu makanan
belasah ketupat dulu
ha mamat ni solo lagi..yang merah pekat tu tau

basah tekak dengan cendol

penyamun tarbus..!

Esok MOF pula buat jamuan hari raya. Kan Ag antara agensi bawah MOF. So esok kami di jemput berkampung di sana.

Raya ade lagi berapa hari ek? Seluar wa cam dah ketat je ni..

3 ulasan:

ieda berkata...

skrg nie popular open office kan bukan oppen house dah ekeke :)

salam kenal dari akak

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

best meriah

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

wah boboy berbaju melayu pink dgn songkok tinggi.. sgt comel