Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tengok juga hantu bonceng

Hari tu, acik gua ajak pi  tengok hantu bonceng. Tapi tak dapat pegi, sebab dah lewat sangat.

Wa ni kalau tengok wayang tengah malam memang comfirm lelap. So adalah wajar wa ni di sunatkan tengok wayang waktu siang.

Hari sunday wa dengan nono. Relax je, cuaca pun cantik. Sejuk je. Ujan rintik2 je. Memang relax gile la. Maklum la, susah juga nak dapat masa relax puas2 dengan nono.

Hari wa dan nono p beli barang dapur kat Alamanda. Lepas rayakan, dapur dah mula kekurangan bahan. Takkan nak makan kuih raye je. Alang-alang beli barang dapor, usha sikit kat wayang. Hari ni pun tak ade plan nak ke mana2. Pe lagi, tengok wayang la. Lama gak tak tengok wayang.

Citer hantu bonceng. Nak review ke pasal hantu bonceng...?

Tengok sendiri la. Nanti tengok, lu orang tau la.

Wa nak pi cari baju couple la. Macam ni...
'
'
'
'
'
''
'

2 buah fikiran!!!:

enyheartsdiamond berkata...

comelnya baju couple tu! :D

hafrawiey ozakawa berkata...

nice entry..btw follow back