Header Ads

World karate!!


Karate world champaion ....

Tak tersengaja wa tersangkut di melaka untuk menonton game  ni. Actully minggu ni kan wa balik melaka. Masa cari coconut shake tadi, wa dan sibling tersinggah kat temapat ni. Mulanya wa tak excited sangat . Ye la kalau silat may be wa excited nak tengok.

Tapi bile dah sampai , wow! walaupun junior, tapi power beb. Wa hampir terlupa yang wa menonton game yang bertaraf dunie.

Wa sempat tengok team egypt lawan dengan italy dalam acara pattern. Respect gile dekat team egyipt. Outstading performance beb dorang tu. Gerakan die sharp. Pastu, gerakan maut diorang pun memang best. Teruja juga wa tengok.

Sebeblum belah dar tempat tu, ape lagi..pic time la...!

masa tengok game, sempat lagi ade peminat minta wa satu pose

memenuhi imian peminat untuk bergambar dengan wa..

masae ni ade, reporter nak interview, dorang ingat wa adalah salah satu peserte
Wa, teringin wa nak join competition macam ni. Rasanya kalau wa trainning balik cam ade chance je nak masuk satu contest silat kat perak. Kalau ade masa la.

Rindu la nak hidupkan zaman silat. Tapi masa sentiasa mencemburi..

3 ulasan

POSH76 berkata...

fuyoo muscle dasat tu...

ILA HonEyBuNNy berkata...

tu la...sempat lagi berposing muscle...hehe

misz molecule berkata...

ye ke peminat?hahah