Selasa, 18 Oktober 2011

Gua dan karaoke..

Karaoke..

Pernah jadi kegilaan gua. Wa start minat sejak gua mula menetap di KL(nampak sangat tu mula start zaman jahiliyah) Betul kata orang..sesape yang iman senipis kulit bawang akan tenggelam dek arus lagho di KL. Wa tak terkecuali.

Rasanye fenomena ni bermula since AF mula di perkenalkan..

Wa pernah story, pasal wa nyanyi kat makan malam akaun awam last month kalau tak silap.

Wa dah decide..itu adalah the last. The end untuk dunia karaoke di majlis formal.  Cukup la. Bukan ape wa rasa diri wa yang macam tak sesuai untuk menanyi dan menghiburkan orang. Wa mula rasa, macam wa ni dah tua.  Tak pe la..cukup la tahun ni terakhir untuk semua tu.

Ini adalah kenangan terakhir wa dengan dunia kaaraoke....

Nyanyian terahir wa..cinta kristal

hadiah terakhir untuk segalanya..Akauantan Negara  Malaysia tau Makcik yang bagi hadiah tu
dikerumuni  peminat
fan club wa
Semoga kenangan ini menjadi satu sisipan sejarah  hidup gua. No more mrfeckry on da stage forever and ever.Biar wa di jemput atau di undang..lepas ni wa akan menolak untuk itu semua.

Dalam hidup kita banyak kenangan kan. Itu lah hidup, bila kita memaling ke belakang , kita ternampak siapa kita. Bile kita ke depan kita kabur akan nasib kita. Bila kita memandang ke atas, baru kita tau yang diri kita ip['ni hamba. Bila kita tunduk..itu lah diri kita sebenarnya.

Gua suka kenang life wa yang  lepas, sebab itu semua adalah anugerah .....dari tuhan.

3 ulasan:

Farhan Zukri berkata...

haha...smpai tersembul urat tengkuk tu..tarik high note ke..hahaha

Redbloodsnow berkata...

hahahaha...baca part pic caption "dikerumuni peminat" tu buat aku sengih taw :D

Nazatul shima berkata...

perghh...harus suara mcm jamal abdillah ni...hehehee... nnti aku jmput ko nnyi tuk wedding ak..nk x?haha