Sabtu, 19 November 2011

Esok Final PSKK 2011 Tug of war!

Esok team wa akan bermain di gelanggang final. Perlawanan di jangkakan akan berlangsung pada jam 10.30 pagi di stadium INSPEN 1 bangi.

Perlawanan hari ni, hanya boleh di ceritakan melalui gambar saja, penat hari ni.  Tangan pun gigil2 je nak taip ni.

Lets da pic tell us the story!

Ni mase tengah tunggu untuk sesi teimbang berat
di sebabkan berat lebih, so semua player kene kuruang dalam koster! macam  nak mati 
Ni baru warm up
Fokus tu penting
Full team untuk Lelaki
ni, takkan tak kenal...

antara player Ag yang wakil treasury

si zaki yang tak pernah diet, pasal die semue kene kurung dalam koster
ready nak rembat dah ni
ni gambar masa lawan dengan BSN
Sambung esok la cerita pasal tarik tali ni. Tak tahu la episod esok ape yang akan terjadi. Apa pun puas hati tengok Kastam berputih mata tak dapat masuk final. BSN team yang dah mula cipta nama dalam sukan tarik tali PSKK.

Sekarang ni wa nak rest, nak tido puas2. Nak kumpul tenaga. Esok kalau menang, MOF akan menjuarai keseluruhan acara tarik tali.

Semoga kemenangan berpihak di pasukan MOF esok. Menang ni hadiah lumayan wei.....

1 ulasan:

Mak Su berkata...

tarik! tarik!