Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Raya haji 2011

abah semakin di mamah usia

Ok, wa dah sampai rumah.

Wa tengok jiran masih ramai yang tak balik. Wa tau sebab wa tengok masih banyak lot parking kat rumah wa kosong.

Jalan kat highway tadi ok, cume jem dekat seremban standard la.

Raya haji.

Wa pergi rumah pak itam gua sebab die buat korban. 3 ekor juga la tumbang. Biasa la, kalau raya haji tak ada korban-korban ni, bukan raya haji namanya. Ada banyak kisah menarik dalam sejarah islam mengenai korban kalau lu orang tau. Pepandai la lu cari.

Pada jemaah Haji yang sedang tunaikan haji, semoga mendapat haji yang mabrur. Wa harap sangat wa kan ke sana bersama keluarga.

Wa nak rehat jap, penat lagi ni badan. Rasa macam nak lelapkan mata. jap. Nanti wa nak blogwalking la. Lame tak usha blog-blog lain.

2 buah fikiran!!!:

tieha ismail berkata...

haha nanti dah kena pergi kerja pulak kan...

GnieSyazni berkata...

Diharap harapan gi Tanah Suci termakbul =)