Selasa, 20 Disember 2011

SBPA...kecoh betul.

SBPA...kecoh betul.

Hari-hari kat opis gua ade persidangan haram staff. Gua bukan tak amek port. Tapi, wa cuma pikir satu je, takkan la gorment nak niaya kaum die. Kalau ia die nak buat macam tu pun, sudah pasti telingkup gomen nanti.

Lagi satu, otai staff gua ada cakap, sign je.Rezeki itu milik Allah, skim-skim ni cuma kaedah manusia je. Yakin  pada Allah. Itu dah memadaai, kata otai staff gua yang dari sabah . Nampak macam simple je. Huhaha..pun ade gak, tapi wa respect bile die story pasal keyakinan pada Allah.

So don' t judge the book by his cover..betul perpatah omputih ni..?

5 ulasan:

YanaMIB berkata...

aku suka cara senior ko berpk..mmg betol sgt apa dia ckp..rezeki sume dtg dr Allah..bkn dr manusia =)

weh dh peknen eh bini ko..tahniah..! ank kita sebaya gak aa nnt..wewewe =P

POSH76 berkata...

kalau bukan rezeki mmg tak leh buat apa2...tapi insyallah kalu ada rezeki tak kemana

✿....rossa alina....✿ berkata...

gaji banyak kalau xreti bersyukur mesti rasa kejap je habis.. :)

betul la tu ape yg senior cakap..setuju sgt..kikiki.. :)

masyuuuuukkkkk.. :D

Mak Su berkata...

maksu tunggu gaks kot kot dapat duit Br1m

Tuan Tanah berkata...

orang lain pon ader pandangan sendiri jugak bro.. x salah klu ko pon hormat pandangan diorang kan? huhu..