Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Blog kene block



Kat opis wa, pihak IT dah buat sailang dengan gua.

Depa dengan beraninnya block setiap lalaun ke blogspot. Tak kire la nak nengok blog orang atau nak masuk blog sendiri. Gua malas nak tomah ape2 sebab tak ade paedah rasanya. tapi bile pikir balik, kalau setakat membaca blog je, boleh terjejas ke sistem pengurusan perakaunan negara.

Sebab tu wa dah tak dapat nak blogwalking atau post. Balik rumah kalau sempat wa buka blog. Takkan kat uma nak mengadap lappy je kan. Baik wa ngadap nono ke...

Huhu..sungguh tenssy..kalau FB munasabah ar depa nak block..

6 buah fikiran!!!:

Adei! Tak patut lah bro. Blog ini adalah salah satu bahan rujukan dan bacaan yang ada informasi yg baik...yang buruk tu tak paya ckp leh. Segala baik buruk tu terpulang pada individu untuk menilai sendiri.

Selamat Ber blog!

helmie zul berkata...

betul la bro..kita kena ambil tindakan yang sewajarnya..tengok siapa yg punya angkara..kita pancit tayar kereta dia

POSH76 berkata...

paling tak suke block2 ni...FB block takper tp jgn block blog....ngamuk kang!!

Ardini Humaira berkata...

lorrr.... takpe2 buleh blog guna handphone :D

enyheartsdiamond berkata...

tehee! bos takut korang terjebak dengan blog2 politik ke, mungkinlah :p

Rtp Farra Arisha berkata...

no worries, you can do many more activites/works selain dari blogging..:) hehe, di block untuk sementara saja perhaps...