Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

3 bulan lagi


Insyaallah, 3 bulan lagi nono nak bersalin.

Nebes beb. Nebes gila. Sape2 yang bini die beranak sulung, potong jari la kalau tak nebes. Macam-macam pikir dalam otak ni.

Tawakal pada Allah je. Hujung bulan ni wa nak pegi cari barang baby la.

Lately ni wa suka pegang perut nono time baby de gerak. Dalam hati we'oll selalu pikir, baby boy ke gurl. Sebab dah dua kali scan masih tak nampak lagi akan kejantananya. Minggu ke 27 ni kata nono kene scan lagi. Mase tu kalau tak nampak lagi kejantanannya, kitorang kena standby nama perempuan la jawabnya.

4 nono, terima kasih kerana menjadi isteri ku yang soleha. Walau anda macammana pun, berbangga la, gelaran tu yang akan di pegang sampai di akhirat kelak.

3 buah fikiran!!!:

goodluck..harap semua selamat..wajibla nebes kan :)

HLiza berkata...

Tak nampak pun perut!

kechixx berkata...

waahhh...dah dkt..semoga semuanya berjalan lancar..amin...nanti giliran saya pulak!;')