Header Ads

Mama!



Minggu depan bulan ke 7 mama syakir ni pregnen.

Tak lama lagi syakir akan keluar dan melihat dunia. Yahuuu...! Hari dah makin dekat. Masa makin laju je jalan rasanye. Pejam celik-pejam celik dah tengah bulan 5. Di anggarkan baby gua akan di lahirkan pada bulan puasa.

Semoga Allah permudahkan segalanya.

Lately ni wa, serius memang tak sempat nak update blog. Keje kat opis agak menglibang libu sikit. Pagi trenning tarik tali untuk game esok. Esok ek game. Haha, macam tak game je. Musim sukan ni pada gua sebenarnya best . Cuma this agak tak best gua rase. Ape yang tak best bia wa pendam dalam-dalam. Menang kalah bukan ukuran bagi gua sekarang. Bagi, gua kepuasan gua punya game esok.

Sebelum mengakhiri posting gua hari ni, gua dah dapat nama anak perempuan yang gua rase cambest. Nanti next week scan, kalau comfirm jantinanya, baru wa bagi tau..

2 ulasan

delarocha berkata...

tarik tali tu, jgn tak tarikkk

Mohd Kamil DS Melaka berkata...

ooo..patut la hari ni nampak tak bertenaga je masa kuliah.. baru lepas bersukan rupanyan. semoga dipermudahkan Allah kelahiran baby dan selamat semuanya..