Rabu, 18 Julai 2012

Balighna ramadhan..

Dah dekat dah dengan ramadhan..

Alhamdulillah..sampai juga gua dengan ramadhan. Gua menanti kelahiran baby gua pada ramadhan ni. Tu yag neves tu. Baby 1st of ten kan. Tu yang cuak tu.

Semalam pegi cek. Doktor kata may be dalam seminggu dua ni nono akan bersalin. Fuh dah dekat beb. Macam nak tampar pipi sendiri beb , macam tak caya gua akan jadi daddy. Allahurabbi, besarnya kekuasaan Allah, gua yang hina ni Allah beri anugerah macam tu. Alhamdulillah.

Berat baby dalam anggaran 2.8 hingga ke 3 kg. Besar juga. Nampak gaya macam boy. Tak kesah samada yang keluar nanti Syakir Iyad ataupun Nur Aishah. Itu semua anugerah Allah.

Fuh..neves ni..nak trainning azan la..nanti baby lahir nak kene azan...


4 ulasan:

Ardini Humaira berkata...

dni bulan puasa ni nak masuk 8bulan.. berdebar nak jalani ibadah puasa.. semoga dipermudahkan urusan semua bakal ibu berpuasa, amin

Cik Eka berkata...

selamat berpuasa mr feckry

eka doakan semoga anak lahir dengan selamat.

Amin.

AcikTanpaNama berkata...

kalau boleh minta masuk sekali labour room, tapi hosp kerajaan ni tak taulah boleh ke tak. minggu depan aku try g putra kalau kau tak balik sini

Gnie Syazni berkata...

semoga selamat ye semua..time-time ni dah kena sentiasa alert :)