Header Ads

so long

Beb, lame gile wa tak update blog, seyes. Bizi, ah..tu alasan orang dewasa yang hipokrit. Kalau nak , boleh carikan masa tu .

Hari ni wa baca balik post wa yang lame2. Penuh khusyuk beb. Wa seakan tak percaya yang wa sebelum ni  lebih hebat dari william shakespear yang power dalam karya sasteranya. Seyes beb, wa sampai sekarang dok belek2 balik posting lame.

Camne wa boleh jadi camtu ek. Gaya bahasa yang penuh meruntunkan jiwa. Tapi sekang, pe citer ?

Mana pergi gaya penulisan gua yang kreatif tu?

Mana pegi gaya penulisan wa yang pernah buat ribuan peminat wa cair dan melekat?

Mana wa yang dulu?

Gua rasa wa punya otak dah beku la. Yes wa dah tak macam dulu. The was changed. Sibuk bizi, tak ada masa, wa perlu akui yang wa dah jadi orang dewasa yang sungguh hipokrit .

Orang hipokrit ni tak romantik. I hope my brain can be like before...

2012 akan belah dalam masa 2 hari lagi. setiap 365 hari kita lalui, sebenarnya ada tersimpan a lot of historic memory.

May be now i have to start think where am i now, and where am i after 10 years soon?

opps..lupe nak bagi tau..family dah hampir 5 bulan tambah ahli baru. taraaaaaa perkenalkan my latest sweetheart!


Hi , my name Nurul A'isyah Laila binti Mohd Zulfikri..Nice to meet you ouls!

Tiada ulasan