Isnin, 4 November 2013

Redha Allah..hijratul rasul...



Bertemu dengan alim ulama' memang best. Itu kata gua.

Selama ni hanya tengok kat tv al-hijrah je. Tapi last week malam jumaat, alhamdulillah Allah beri wa peluang untuk bertemu dan hadir majlis ilmu ulama' hebat ni. Sheikh Nuruddin. Gua malam tu macam bertemu dengan pemain bola sepak yang wa gila-gila.

Banyak ilmu yang wa timba. Terutamaanya, erti kesempurnaan. Salah satunya, tentang kecintaan terhadap rasulullah s.a.w.

Teringin nak jadi macam Sheikh ni, semoga Allah beri..


Tiada ulasan: