Menulis Bukan Kerna Nama

Isnin, 1 Jun 2009

Penuh jadual semalam


Disebabkan bengang dengan cine bodoh tu, aku pun merancang ikut abah ngan acik pergi kenduri di seremban. Best juga dapat jumper sedare kat sana. Abah rupanya orang kuat kat sane. Sume orang lama kat sana kenal dengan abah. Jumpa pak busu, sembang jap pasal ruma mesra rakyat.

Aku penat la juga pasal kene drive sepanjang perjalanan. Tapi best juga la sebab lame tak jalan-jalan dengan abah dan acik. tengok-tengok tanah seremban. Besar juga tanah tu. Aku tak sempat rase duduk situ macam along dengan angah. Aku dan acik lahir kat Melaka.

Penat berjalan, masa kat kenduri, sumer ingat aku ni angah. Agaknye dorang ingat anak bongsu abah kecik lagi kot. Tak pun dorang tak perasan tua. hahaha...

Aku saja ambil kesempatan, alang-alang aku ikut abah dengan acik pergi seremban apa salah dorang hantar aku ke rumah Equine. Saja aku bawa abah melawat putrajaya. Lepas setel aku letak barang kat rumah, sempat aku baring sebelum tetido.

Malam tu aku pergi tengok wayang untuk merehatkan otot ku. Night at museum 2.

Boleh la citer die, tujuan asal nak tengok terminator. Tapi apa kan daya. Tapi citer night at museum tu memang citerase aku la. Banyak moral value kat dalam citer tu. Lawak juga. Kelakar part abraham Linchon. Aku rase PM aku kene tengok citer ni.
Best-best citer ni..nanti nak cube layan terminator plak...
Share:

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

terminator lagi best dari museum, serious!