Menulis Bukan Kerna Nama

Khamis, 16 Julai 2009

Pasti akan berubah


Bulan ni paling jarang aku pergi gym, ni pasal BTN dan sukan lah yang buat aku makin malas. Dalam otak aku pikir minggu depan aku stat balik. Tak boleh jadi ni. Nanti berat naik.

Minggu ni paling bosan. Tapi minggu depan pasti akan berubah. Aku ada merancang sesuatu untuk minggu depan. Ape yang aku rancang tu, harap menjadilah.

Aku dah mula bosan dengan life yang same saje setiap hari. Bagun pagi aku dah tau ape yang akan jadi hari ini. Sebab ulang bende semalam. Kerja ok, lain-lain la. Semalam sikit, hari ni banyak. Tu tak pe.

Tapi jadual harian ni macam dah tetap je. Dah dua bulan aku tak balik melaka, rase macam nak balik la.

Minggu depan aku nak setiap hari aku buat lain-lain perkare. Untuk mengelak kebosanan berlaku. Tapi malam tadi mimpi tak best..

Minggu ni aku training karaoke. Sebab jumaat ni aku kene perform untuk Dinner Akuan Awam. Haha..comfirm lawak. Aku ingat nak bawa lagu baru. Tapi atas nasihat staff aku, kene la bawa lagu 90-an atan 80-an..sebab nak bagi itu Dato' AG layan stone..

Lagu yang menjadi pilihan aku, bukan kerna nama nyanyian ramli sarip. Jangan jadi ramli sirap sudah. Besok dah reasel..untuk nyanyi aku takde masalah. Lagu tu aku selalu nyanyi kat karsaoke.

Dulu mase kat IPN pun aku pernah perform lagu tu, akustik lagi..

Samada ok ke tak ok, tengoklah besok..
Share:

3 comments:

HLiza berkata...

malangle sape kena dengau kau nyanyi..huhu..Anyway, good luck.

Tanpa Nama berkata...

wei mehler balik, tolong aku basuh rumah..hehe, sian kat aku tak larat sorang.

HLiza berkata...

Kalau Iqa ada kat sana.....

Dah lama Iqa pecut.