Menulis Bukan Kerna Nama

Isnin, 7 September 2009

Dah macam bukan orang melaka

Padang bola yang telah mencungkil bakatku

Hujung minggu lepas balik melaka. Nak tunaikan permintaan ibu tercinta. Aku malas nak balik pasal takut terkenang cerita lama. Balik aku terus jumpa Amy, lepak dengan dia kat rumah fir. Pastu ajak arif pergi sahur kat asam pedas power.

Lama pulak rasa tak lepak dengan dorang. Cam biasa la cerita pasal dulu-dulu. Nampaknya Arif giat mengembangkan Usananya, Amy pula dengan kedai Hanphone la. Dorang ni memang otak business. Aku doa korang berjaya lah hendaknya.


Event yang cambest bile berbuka dengan member-member PV 225. Dorang ni kepingin nak makan ikan bakar. ang dorang tahu UMbai. Fuck la umbai bukan best pun. Mahal pula tu..

So...Alai la...

Memang puas hati makan kat situ. 1st time aku makan lala bamboo. Sebelum ni nak makan cam tak sure je boleh makan. Giler makan samapi nak muntah tu. Ape-ape pun thanks la kat Abe, die open table.

Peliknya sekarang ni aku bile balik melaka selalu salah jalan. Dah macam bukan orang melaka pulak aku ni. Hopefully dapat jadi bukan orang melaka.

Balik tadi aku dengar ceramah Dato' Fadzilah Kamsah. satu topik yang menarik, kenapa mesti pilih murung kalau boleh ceria. Satu key yang menarik, maafkan semua orang hati akan lapang.

Tapi adakah orang akan memaafkan aku...
Share:

3 comments:

oldrockers berkata...

bila nak masuk sport rim 18 keta tu?

Tanpa Nama berkata...

asam pedas power buka? jam berapa? aku g kul 5.30 ptg tutup lg

HLiza berkata...

Ha ha ..abang Adan dah cium bau kereta tu..mana kau nak sorok..