Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 19 Mei 2010

Hari Belia- Mr Fitness 2010

Liputan Mr Fitness 2010 sempena hari belia.

Sebelum Pendaftaran gua pose sikit

Wan member gua tak puas hati lengan dia kecik

Gua sedang tenangkan fikiran

Geng2 Gym Rakyat KBS yang masuk Mr Fitness

Disiplin bench press, 150 KG

Gua sedang setting tangan gua

Punya la berat Besi-besi ni


Disiplin 2.4 km

Penat! rekod gua 14 minit


Timbalan Menteri Belia dan Sukan tengah test power buat bench press

Ok, gua tak menang, Dato Razali ni cuma bagi gua sijil penghargaan je.

Ni bukan kitorang nak tayang bumper saper lagi cun, ni tengah setting bar.


Breifing lepas setel semua disiplin

Ni semua peserta yang masuk Mr Fitness, actually ade lagi, tapi ramai dah balik.( cabut)

Ini adalah antara pemenang, yang tengah tu Champ. Lu orang tak payah cari gambar gua.

Gua tewas dalam Mr Fitness ni, tapi gua puas hati sebab ni pengalaman pertama gua join event macam ni. Lepas ni gua akan join lagi untuk tebus balik kekalahan gua. Gua rasa cukup kot setahun persediaan untuk tahun depan punya Mr Fitness.

Serius Hari Belia ni memang enjoy. Penat bagai nak gila pun ada. Sempat juga gua jalan-jalan pusing dengan nono. Lu orang bayangkanlah kitorang tawaf dari persint 2 sampai persint 4. Jauh tu!

Lepas ni gua ada lagi event yang menguji kekuatan gua . Tunggu gua di medan Thug of War!

Share:

24 comments:

Hazzy Ishak berkata...

badan berketul2 sangat pun tak cantik gak...
geli mehhhh
ha ha ha

y@n@ M!B berkata...

gilerrr kentallll! huhuhu~

Mr feckry berkata...

hazzy:bukan hari tu lu kata lu suka ke

Mr feckry berkata...

yana:memang kental

Riezal aka Rezdrake berkata...

pergh incredible hulk.. nice blog bro.. salam ziarah

Tanpa Nama berkata...

dah macam batu melekat dekat lengan daaaa.. xD

::cdot the dot:: berkata...

congrats utk lu....lu pnya muscle perghhhh....bikin gua...hmmm....

HonEyBuNNy berkata...

Adoii..badan..takot ila tgk..heheh

hellioz berkata...

kentang~
nak badan camtuyh gak...
gyahahhaha~

Mak Su berkata...

nak masuk gym tapi malu, takut terkantoi kat tempat lari2 setempat tu. ahaks

embun d tengah malam berkata...

terbaik beb

Mr feckry berkata...

rizal:salam ziarah

Mr feckry berkata...

maisara:batu melekat?

Mr feckry berkata...

cdot:ayo gua pula takut dengan lu

Mr feckry berkata...

honey:kenapa takut pula

Mr feckry berkata...

hellioz:ape kene mengena dengan kentang

Mr feckry berkata...

maksu:masuk je gym tu

Mr feckry berkata...

embun:ape yang terbaik

Tanpa Nama berkata...

ttbe terfikir mana malek noor skrg

Mr feckry berkata...

jnae : malek nor dah jadi dato' kan

annfrendly berkata...

Hah...
150kg.. berat tue..
buleh patah tangan gua yang cam ranting nie.. wadeh.. hebat la lu.. cayalah..

Mr feckry berkata...

ann: gua pun tak larat

Siti Nur Aminah berkata...

bp lm ko bikin bdan e?xpe..t ube gi ok...next year

Mr feckry berkata...

aminah:baru 3 bulan