Menulis Bukan Kerna Nama

Ahad, 4 Julai 2010

Ketak


Kenapa nak buat badan jadi berketak-ketak?

Nak bagi orang tengok kita sentiasa? Nak jalan sambil mendada? Nak awek usha sampai awek tu jalan langgar tiang?

Kenapa nak buat badan jadi macam ni ek?

Bukan boleh tayang badan kat public. Takkan nak separuh bogel tayang badan pergi pasar malam beli ayam rangka ke atau murtabak megi. Dah tu takkan pula nak tayang badan masa pergi tengok wayang. Tak ke sejuk dalam wayang tu.

Kalau yang belum kahwin, agak-agak ada ke bakal mak mertua nak selera tengok gambar bakal menantunya pakai spender merah tayang badan berketak tu?

Kalau yang dah kahwin pun, dia boleh tayang kat bini die je. Keluar rumah mesti kena pakai baju punya.

Banyak betul persoalan dalam kepala gua. Kenapa gua minat main gym ek? Satu je jawapan gua. Gua nak jadi seberapa fit yang boleh. Tu je.

So jangan tanya lagi kenapa gua ni terlalu obses bersukan ek. Niat gua murni tu.
Share:

6 comments:

alinac lover berkata...

nk bg fit jerk??bukan nk bg ketak2 ler??

Mr feckry berkata...

alinac:a'ah.tapi macm dah berketak je

Anne Boleyn berkata...

heheh. laki bangga kot ade badan berketak2. mwahahaha :p x pe..kan lu dah nak kawin..ley tunjuk kat si dia nnti :p

Mr feckry berkata...

anee:iye tak ye juga ek

::cdot the dot:: berkata...

perghhhhhhh...

annfrendly berkata...

nak berketak 6pax ke 8 pax?
ketak badan takpe.. jangan ketak rambut.. nanti marah pulak abang rambut ketak kat melodi..hehehe