Header Ads

Sampai bila


Sampai bila mahu tarik tali?

Next year may be gua nak stop. Tapi tak syok pula kalau stop. Fun join they all ni. Semangat, tenaga, impian, dah macam boleh buat filem. Macam-macam drama ada.

Ni gambar gua tengah trainning tarik tali kat MOF. Tau tak M.O.F tu apa?

Ministry of Finance.

Penat gila. Penat bukan sebab apa, sebab tengah hari gua pergi gym. Petang gua trainning tarik tali. Mau tak bengkok badan gua. Tangan gua ni, tak hilang-hilang dia punya sakit. Tadi baru lepas urut. Tapi lepas urut gua belasah pergi gym pula. Memang la tak elok-elok.

Pernah terfikir tak lu orang kenapa gua sebuk join sukan macam-macam? may be sebab gua ni berbakat kot...hehe..tak la.

Actually gua tak suka kerja mengadap pc dan kertas dan kalkulator 24 hours. Bosan beb. Kena la bagi variety sikit life kita. Kita bukan mesin atau robot. Lagi pun , kalau duduk kat ofis 8 jam tak kuar-kuar dalam econ, boleh jadi tak sihat.

Nanti boleh kena sakit macam-macam. So gua lebih suka mengamalkan budaya hidup yang sihat.

Majulah sukan untuk lu, gua, dan kita bersama.

8 ulasan

Hazzy Ishak berkata...

sampai tua.haha.

staff MOF rupanya, saya MOSTI.

::cdot the dot:: berkata...

majulah gua utk sukan!!

yehaaa...arebaaa...areba....

HonEyBuNNy berkata...

fuhh..ya..majulah sukan untk negara...ehehhe

Mr feckry berkata...

hazzy:owh tidak ku tarik sampai tua

Mr feckry berkata...

cdot:jangan menunggang terlalu laju

Mr feckry berkata...

honney: maju dan terus maju

Anne Boleyn berkata...

bagus! amalka gaya hidup sihat. lu keje kat MOF ke bro? cam best jek. :)

annfrendly berkata...

ape kate aply keje kat gym.. hari2 boleh training.. mesti best