Menulis Bukan Kerna Nama

Khamis, 15 Julai 2010

ni Mrfeckry la


Ini gambar gua. Lu orang percaya ke tak? Tak percaya? nasib lu la.

Lu orang nampak ada perubahan ke muka gua dalam gambar ni dengan sekarang? Gua tak nampak apa-apa perubahan pun. Gua rasa muka gua macam tu je. Betul, puas gua membelek-belek muka gua depan cermin. Sama je macam dalam gambar tu. Begitu la manusia yang tak pernah mengaku yang dirinya tua. Semakin hari kita bernafas, semakin kita menhampiri mati sebenarnya. Sebab tu kita kena selalu bersedia.

Ingat hadith nabi s.a.w. ," cari rezeki seperti mahu hidup seribu tahun, beribadatlah seperti akan mati esok".

Yes ni gambar masa gua berusia 19 tahun. Dah hampir 6 tahun berlalu. Gua malas nak letak gambar sekarang, pasal dah banyak dalam blog ni da gua letak. Lagipun malas gua nak dengar lu orang cakap, " mrfeckry sekarang ni lagi cute." Hahaha..

Ha...nah, kan betul dalam hati lu orang cakap macam tu. Especially gua punya nono..hehe..

Gua cuma nak ngadu, tangan gua pecah-pecah. Muka gua dah gelap. Semua pasal sukan untuk hujung minggu ni.

Lu orang simpati tak kat gua..?
Share:

25 comments:

::cdot the dot:: berkata...

gua rasa gua lg berahi tgk lu yg dulu...

HonEyBuNNy berkata...

he2...dlu kini n selamanya encem...ngeh3..

Mr feckry berkata...

cdot:sabar2 kuatkan iman cdot

Mr feckry berkata...

honey..dah makan tak..? tak nak belanja ni

annfrendly berkata...

muke yg sangat innocent...
ya.. cute..

hah.. tangan pecah-pecah,, mesti kuat sangat tarik tali tu.. mintak tolong nono sapukan ubat..gerenti cepat baik :D

ardinihumaira berkata...

zaman muda mudi ^__^

y@n@ M!B berkata...

yg gbr tu mmg nmpk sgt muka budak²..skrg lebih matang kuttt..maybe sbb lebih ghelap ke..muehehe~

Mr feckry berkata...

ann:hari2 nono sapukan losyen

Mr feckry berkata...

ardhini:haha

Mr feckry berkata...

yana:memang masa tu budak..sweet 19 kan

Hazzy Ishak berkata...

badan sekarang makin mantap dari dulu2 kot

lassiegewdix berkata...

wah .
sweet aje muke nye :)

Mr feckry berkata...

hazzy:dulu wa keding je

Mr feckry berkata...

lassie:sweet kan

enyheartsdiamond berkata...

hahahaaa.. siannya kat lu.. takpa.. lepas ni mandi lulur :)

Anne Boleyn berkata...

simpati2.. camne menang ta tarik tali tu?


tak ley bla lu ckp, 'nnt ktrg cp lu cute plak' haha

okay la okayla..lu mmg cute.. hakhak :p

p/s: jom tengok pengalaman hana di Nuffnang Sharring Session jom. :)

Mr feckry berkata...

eny :mandi lulur

Mr feckry berkata...

anne:ok gua usha..gile aktif lu ngan nuffnang ek

Sophia Rani berkata...

waaa.... muka muda remaja eh.. hehehe

Mr feckry berkata...

sophia:muka belia

Syida Shukor berkata...

pakai losyen la mr :P

Mr feckry berkata...

syida:hari2 pakai

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

mat belia

Mr feckry berkata...

btutal:cis lu

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

hencemya dulu2.

skng lagi hencem kot *erk.