Menulis Bukan Kerna Nama

Khamis, 2 September 2010

Menjelang Aidilfitri



Kelebihan Solat Tarawih Malam Keduapuluh empat

Allah S.W.T akan membuka peluang untuk dua puluh tahun ibadat bagi orang-orang yang mengerjakan solat Tarawih pada malam tersebut.


Burung ape............? Dah lama tak layan iklan2 raya. Gua suka iklan ni.

Share:

8 comments:

Hazzy Ishak berkata...

burung murai...

Mr feckry berkata...

hazzy:burung?

AyUT berkata...

tu je entry kau kalini? tulislah panjang sikit, tak kesian ke kat peminat blog kau ni, penant2 klik kat link ke blog kau, pastu dapat baca tak sampai satu prenggan pun. Wei balik raya cepat, tolong aku kemas rumah ni.

Sesumpah berkata...

selamaaat hari rayaaaa wehh!

;D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

burung apa burung murai... burung apa burung murai..apa abah ni pekak ke suruh kawin lain tak mau

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

err kasi bukak la comment kat dairy gym tu

Sophia Rani berkata...

burung murai.. hehehe.. iklan ni kiut..

Anne Boleyn berkata...

hehe iklan ni best. den suka juga.. :)