Menulis Bukan Kerna Nama

Khamis, 28 Oktober 2010

Boleh tolong tak?

Gua dah belek, dah godek, dah selongkar habis dah kat function blogger tu. Tapi still juga tak dapat dan masih tidak berjaya.

Gua nak open ruangan komen kat blog gym gua. Tapi tak boleh. Dari bulan lepas gua usaha. Dah adjust dah. tapi still tak boleh. Rasa nyesal pula block ruangan komen kat blog gym gua tu. Haiyo..macam mana nak buat ye?

Ada idea tak?

Ha lagi satu, lately ni gua dah try 2,3 kali nak upload video. But to no avail. How come ha..?

Ke server kat office gua yang problem?

Tadi , gua baca kosmo. Ada story menarik. Pada tahun 1928, dah ada orang pakai henfon. Story kantoi dengan seorang pengumpul filem-filem lama . Orang yang pakai henfon tu seorang wanita dan telah di gelar sebagai pengem bara masa.

1928 dah wujud henfon?
Share:

6 comments:

ardinihumaira berkata...

tak sure juga...
dengar cerita boleh contact blogspot terus.. ker cmana adeih dni lupa lak

HonEyBuNNy berkata...

erk??betul ke??lgsg xtau..hahhahah

y@n@ M!B berkata...

complicated mslh lu nih..kena gi blog² yg wat tutorial..hehe~

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

pewh, dah lama orang pakai henf0n ghupenya...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

semua yang dalam certa dalam filam dah di cipta aku menunggu mesen masa saja

Anna Boleyn berkata...

pergi setting -->comment--> pastu atas sekali tandakan dekat 'show'

lagi satu

pergi new post-->post option-->tick dekat 'allow' bahagian readers comment