Menulis Bukan Kerna Nama

Jumaat, 10 Disember 2010

Bahu sakit

Bahu sakit.

Ada tak sesiapa yang volientier nak urut bahu gua. Serius sakit ni beb. Gua pun heran macam mana boleh sakit. Bila gua hayun-hayun rasa macam semacam je. Tergeliat ke?

Seingat gua, ni mesti disebabkan kaedah kedudukan tidur gua. Sebab gua perasan, gua selalu tidur meniarap. Pastu tangan kiri gua cam ke atas sikit. Memang cara tidur yang tak baik. Tapi best. Kata orang cara tidur begini macam berzina dengan syaitan. Gua tak tahu, kena check dengan yang lebih arif.

Puas gua urut sendiri bahu gua ni. Tapi still sakit lagi. Camne ni?
Share:

11 comments:

Ujang9897 berkata...

sapu fire sent..nak tau apa tue fire sent..meh tanya aku..hee

Mr feckry berkata...

ujang:pokobondo tu

YanaMIB berkata...

fire sense tu sejenis BUM mcm minyak panas...tp ianya bkn minyak, ianya bum..eh pehal aku tlg jwbkan statement ujang? grr~ =_=

maybe posture tido tu jd punca sakit~

alinac lover berkata...

ha td tanya cemana nak buat entri melekat kan?

mula2 buat entri macam biasa dan post la mcm biasa...

lepas post kamu klik "edit post" then klik "Post Options"..

nanti akan nampak "Post date and time".pastu kat "Scheduled at" tu ubah la masa dia sampai bila nak kasi melekat tu..

then post semula macam biasa..nanti akan nampak entri tu akan ada je kat atas..

oke? kalo kurang faham bole je tny lg ek

efa berkata...

pakailah yoko-yoko or urutlah ngn mesin urut hehehe

HonEyBuNNy berkata...

letak la bam.....komfom ilg skit sakit bahu tu..ehhe

Syida Shukor berkata...

bro tak pegi klinik ke . better tanya doc cepat .

HLiza berkata...

Si dia ada ambil kelas mengurut tak?

misz myza berkata...

hmm.. pe kate.. hentak bahu tu kat dinding umah ke, dinding kedai ke.. mane2 yang berdekatan dgn dindingla.. InsyaAllah.. mujarab kaedah ni.. hahahhaa..

enyheartsdiamond berkata...

ameltz yoko yoko kan ada! :D

Masrini Karim berkata...

tanda2 stress tu dek non..bek ati2..releks2kan diri anda..