Menulis Bukan Kerna Nama

Isnin, 13 Disember 2010

The Family day Bpopa 2010

Weekend lepas, opis gua buat Family day. 

Kat Desa waterpark. Gua sendiri tak pernah pergi situ. Ni kire 1st time gua join family day office gua. Sebelum sebelum ni buka diorang tak pernah buat. Cuma gua tak berkesempatan nak join. Masa tak match dengan gua.

So ni la gambau-gambau yang sempat ada dan gua dapat. Rasanya ada banyak lagi yang lain. 


Me in the water


Bebudak jahat, suka curi pelampung orang, sewe sendiri tak mau! haha, memang muka penyangak, kecuali yang berdiri di dalam air tu.

Nampak macam imam muda je.


Over and under game!


Ni bukan buaya darat. Tapi bujang yang dah lama benau tak lama tak main pelampung. Gian katakan.

Ni game Tug of war. Team gua champ beb!
Ni game LRT Express. Team gua dapat no 2.

Serius, fun dan enjoy. Sebab rasanya dah lama tak jadi macam bebudak. Masa tu nampak la mak and bapa budak berperangai macam anak-anak kalian. Maklumlah, dah lama tak main sukan berair.

Family day ni fun, tapi kalau gua bawa family rasanya lagi fun. Tahun depan gua mesti bawa family gua.
Share:

8 comments:

YanaMIB berkata...

men air ramai² mmg best..rs kosong je otak kn mcm xyah pk mslh idup sgt =)

BeJeRd In-Da HoUsE berkata...

mahal siot sewa plampong situ...Hahahah..emak2 ngn bapak2 org main air tak nak bawak anak...INI TAK ADIL!!!!

enyheartsdiamond berkata...

syoknya! awat tak ajak gua join ? :DDD

Mr feckry berkata...

yana:macam ada prob je

Mr feckry berkata...

bejerd:sepoloh hengget je

Mr feckry berkata...

eny:gua ajak lu pi kenduri kawen gua la

HLiza berkata...

Dan mesti tanggung semua pembiayaan..yess!!

Mr feckry berkata...

hliza:dengan nono je