Menulis Bukan Kerna Nama

Jumaat, 17 Disember 2010

Tarik diri dari strongest Men 2010


Beb, gua terpakse tarik diri untuk game strongest men.

Sebab gua kena jaga abah gua yang kene stroke dan masih terlantar di hospital. Memang dari awal lagi gua rasa macam tak dapat join je. Bukan sebab gua tak kuat. Hampir setiap hari gua pergi gym dan trainning untuk gam tu. Tapi kita merancang, tuhan juga merancang. Rancangan tuhan adalah yang sempurna.

Pada member-member gym rakyat KBS  yang join game tu besok pagi, gua ucap gud luck la. Semoga gym kita johan nanti.

Sungguhpun gua tak dapat join, tapi gua tak kesal. Sebab gua dapat jaga abah gua. Gua boleh jadi anak lelakinya yang paling strongest di hatinya. Harap-harap la. So apa yang nak kesal pasal gua tak dapat masuk game tu kan.

Ini tanggung jawab gua. Dulu abah jaga gua, macam-macam pengorbanan dia buat.

So this is time for pay back.
Share:

7 comments:

HonEyBuNNy berkata...

salam..betul tu.....family first kan.....

athiea berkata...

owh...
sacrifice means love!!

lu buat prkre btol der..
bleh join lg next time.insyaAllah..

lgpun, lu dh dkat nk kawen..
gua harap ayh lu cpt2 sihat:)

Heidi Shafiq berkata...

aku doakan semoga Allah permudahkan urusan ko.. :)

Mr feckry berkata...

honey:betul family 1st

Mr feckry berkata...

athie:betul cakap lu

Mr feckry berkata...

heidi:thanks

AyUT berkata...

woi..the strongest son kunun, mcm le byk saingan..dlm adik bradik ko..hoho