Langkau ke kandungan utama

Acid splasher bodoh!

Re-post: Someone saw the acid splasher were rounding in Seri Kembangan as well as Cyberjaya MMU. Those who notice these 2 assholes with the no. Plate of WPV 4963 pls contact your nearest police station asap. They had just splashed 15 of the victim while shouting 'Bohsia'. Most of them are in Serdang - They even got the plate number... what are the police doing?
Ni a copy dari FB kakak wa.
Beb ni bukan kes main-main. Dah dekat dah dengan putrajaya ni.
Wa cakap terus terang la, andai kata la kes ni jadi depan mata gua, tak ada belas kasihan lagi untuk si acid splasher ni.Gua akan belasah sampai die lembik, pastu baru wa hantar pi balai . 
Ape hal yang dorang ni nak main-main simbah asid ni. Dah hilang akal ke ape. Cuba muka dorang yang kena simbah. Patutnya sebeum dorang nak main simbah-simbah asid ni, celup dulu kepala dorang kat dalam asid tu. Baru tau rasa bestnya asid tu. Bdoh betul la.
Menyusahkan orang ramai betul.

Ulasan

Syida Shukor berkata…
Ya Allah, apa nak jadi dengan diorang ni !
tu la pasal.. makin takut nak keluar sorang2.. erkk tp sejak kawen tak pernah pun keluar sorang2. dimana, kemana mesti dgn hubby
TERKINI : CIKGU SHIDA SEMUA ADA, KAU APA ADA?
TERKINI : LAWATAN BERHANTU
TERKINI : CERITA ATAS KATIL DI MALAM HARI
YanaMIB berkata…
aah ramai ckp skrg dorg dh smpi area sri kembangan..adeh la..aku slalu tggu laki aku pas blk keje kt area situ..grrr~ btol kata akak ko..mana pi polis???? grrr grrr~ =__=
Amni berkata…
dengar jugak hari tu.. sib bek dah balik kuching.. kalau masih di kl masa tu, mesti sangat risau... orang dah dapat tangkap muka dia kan? dah disebarkan pun... huhu
Tanpa Nama berkata…
Berita palsu tu... huhuhu
http://www.mmail.com.my/content/72478-police-public-going-overboard-social-network-over-splasher

Catatan popular daripada blog ini

Band Rimba Bara

Band rimba bara.

Mungkin lu orang tak pernah dengar nama band ni. Sebab band ni dah lama menyepi. Band sebenarnya berada di zaman masa lu orang hingus meleleh kejar-kejar dengan jiran main galah panjang.

Band Rimba bara ni memang pernah top dulu. Band ni femes dengan lagu anak etek tok wi, pukul berapa datok harimau, gelang si paku, dan beberapa lagi hits mereka yang pernah jadi igauan.

Kalau lu orang tak kenal, dia sebenarnya sezaman dengan Black Dog Free, Zurah Three, Amr Curl.

Inilah wajah vokalisnya. Nama vokalisnya adalah ZUL KAPAN. Dengar cerita band ni stop dan menghilang sebab vokalisnya telah menghilangkan diri. Gua pun tak tahu kenapa dia menghilangkan diri.

Sehingga kini kehilangan beliau sehingga kini masih menjadi tanda tanya.

Satu ketika dahulu vokalisnya pernah menjadi kegilaan remaja , rebelia, dan retua di zaman itu. Di mana-mana saja wajahnya terpampang di jadikan poster.

Beliau juga menjadi rebutan syarikat pengiklanan seperti, renoma, crocadile, dan hello kitties.

Kisah sk…

Oh mat Ganja

Oh mat ganja...
Batang betik botol coca cola
Ganja datang dari pulau jawa
Lalalala....

Pernah dengar lagu ni? Kalau main gitar code dia C, am, f, g.

Lagu ni tesen yang ajar gua( aku masih orientasi dalam guna ganti nama ini) main. Gua senang dapat lagu ni, pasal senang giler.

Gua nak cerita pasal ganja. Lu orang nak dengar or not itu lu orang pasal.

K, gua tahu story ganja dengan student IPT memang tak boleh di pisahkan. Bohong le kalau lu orang tak pernah dengar. At least yang awek tu, mesti pernah dengar classmate lu orang ambil benda ni kan.

Dalam pengalaman gua, gua tak isap. Tapi member gua dulu ramai yang isap benda ni. Ganja atau lebih dikenali sebagai canabis atau hemp memang top la bagi bebudak IPT. Pasal ini satu-satunya jenis dadah yang murah. Pasal tu Bob Marley tanam kat Jamaica pokok ni.

Meh gua nak cerita pasal bahayanya ganja bagi orang yang tak isap. Boleh sampai mati tau.

Cerita dia begini. Gua telah di datangi oleh member gua yang gua panggil Fabb. Dalam gua lepak dengan di…

Telur separuh masak

Makanan berkhasiat penting untuk diet yang sihat. Kalau makan junk food je, pastu konon tak makan nasi, ayam, daging...mana boleh.

Sebenarnya protien gua dah habis. So, gua tak nak ambil protien untuk muscle lagi. Alasannya adalah sebab costnya mahal. Sebagai alternatif lain, gua tukar protien susu tu dengan makanan yang berprotien.

Atually gua masih lagi amalkan diet tak makan nasi. Tapi gula gua dah start minum dah. Tak pantang, dah minum macam biasa dah. Sebab gua pernah try, tanpa protien muscle tu dan diet tak makan nasi dan dan tak sentuh gula badan gua memang tak boleh tahan. Dulu masa ada protien muscle tu badan gua steady je.

Setelah gua tanya dengan otai2 bina badan, dorang kata telur separuh masak adalah alternatif yang terbaik. Sebab dia mengadungi jumlah protien yang banyak. Tapi mesti sepruh masak. Jangan pula di goreng. Tapi kalau rebus ok.

Telur separuh masak bagus untuk dijadikan breakfast meal. Setakat ni gua cuba makan telur sepruh masak dua biji masa breakfast. Sebab g…