Menulis Bukan Kerna Nama

Khamis, 12 Mei 2011

The terreto

Dah tengok fast five tak?

Semalam wa tengok ngan nono dan meber opis gua. Best beb citer die. Walaupun banyak action , tapi nilai-nilai murni tu memang ade.

The rock pun berlaku dalam filem tu. Cumenya, van diesel dengan the rock nampak macam hero tua a beb. Due-due mamat ni dah boroi. Cuma nampak lengan je besar. Haiyo, dah jatuh ke badan...

Tu tak  penting, yang penting penceritaannya best. Lepas ni gua dah susun movie yang wa nak tengok. Pas ni nak tengok kongsi. Harap-harap tak menghampakan. Pastu Pirate of Carrieben. Tu pun sama. Movie die sebelum ni wa tengok dan semuanya best. Hopefully yang ni pun sama.

Tadi member wa pi pertama. Dorang kata, dorang jumpa kembar van diesiel Siap amik gambar pula tu...


Memang tak boleh di sangkal...
Share:

5 comments:

cik ayin berkata...

cewahhhhhhhh...hahahaha

HLiza berkata...

kenapa tetiba rasa loya dan nak muntah..

Wyne @ Mouren Mauve berkata...

Fuyohh...kirim salam kat Van Diesel tu...

...petronas, shell semua-semua lah trus tutup sbb Diesel meletop! ahaha..

Anna Boleyn berkata...

huaaaaaaaaaa..lamanya dah x dtg blog ni..okay kite dah start nk bw blk. hehe :p

hoaaaaaaaa...memang tak dapat disangkal van diesel malaysia tuh :p

delarocha berkata...

kembar van diesel??

ermmm...