Menulis Bukan Kerna Nama

Selasa, 7 Jun 2011

dorang sampai da


Akhirnya abah gua jejakkan kaki ke terngganu juga.

Bukan sebelum ni tak pernah pergi, tapi kali kesemua ahli family gua bercuti kat terengganu. Destinasi , Pulau Kapas.

Dorang baru je sampai. So gua ajak dorang menjamu selera kat umah mertua gua. Thanks la kat family in law wa yang bertungkus lumus menyambut kedatangan mereka. Malam ni dorang gua bagi relax dulu kat Kg To' Jiring. Besok baru pi ke Pulau Kapas. Ye la, dorang mesti penat kan.

Actually, picnic ni sangat penting. Sebab gua tak rasa yang lepas kitorang satu family secara besar-besaran holiday. Ye la, bukan senang nak adakan masa free untuk semua orangkan.

Ok, gua blah jap. Nak gunting suar jeans levi's gua untuk bawa pi snokeling.
Share:

2 comments:

Freaky berkata...

alhamdulillah sampai juga di ganung.. best picnic dengan family :)

Redbloodsnow berkata...

bestnya dorg dh reach ganu. aku lak langsung tak reach mane² :(