Menulis Bukan Kerna Nama

Ahad, 12 Jun 2011

Dari terengganu ke putrajaya..singgah sebentar ke negeri melaka?

Cam pelik bunyi. Apesal boleh singgah kat melaka? Ade keje sikit. Keje tu wa silent dulu la.

Now i'm back from long fever holiday. So hari ni nak kumpul energy banyak-banyak. Nak rest kaw2, sebab esok gua nak tengok ape dah jadi kat meja opis gua tu. Ntah-ntah dah roboh di timbunkan kerja yang menimbun kot.

Pasal bercuti ke terengganu..? Ade tak words yang boleh di sama tarafkan dengan mahabest? Sebab memang best la.

Pulau kapas tu memang best. Akhirnya tercapai juga hajat abah nak pi terengganu.

Snokeling, memang best siut. Cume tak boleh blah anak buah gua yang terlalu excited tu. Dia yang terjun dulu masa nak snok. Alih2 die yang menjerit2. Takut dalam ar tu..

Eh jap, bini wa nak aiskrim. Wa pause jap, nak pi kedai beli askerim pedelpop. Nanti sambung balik.. Usha gambar dulu jom..





Share:

2 comments:

Freaky berkata...

bestnye main air dan jalan2

AcikTanpaNama berkata...

Gambar last paling tak hensem plus huduh.