Menulis Bukan Kerna Nama

Isnin, 22 Ogos 2011

Letih cari baju raya



Hujung minggu yang baru je jap lepas. Wa di temani nono pergi cari baju raya. Kerja cari baju raya ni memang payah beb. Bukan senang nak cari yang betul2 berkenan. Kang kalau dah beli, lepas bile jalan lagi, ternampak pula yang lagi cantik, rasa menyirap pula.

Yang gua pula. Baju susah nak cari. Sebab mesti wa ada masalah dekat bahagian lengan. Badan ok dah, tapi bile masuk tangan je, mesti ketat.

Agaknya macam mana aoron aziz tu cari baju raye ek? Die pun mengalami masalah macam wa ke, masalah baju ketat di lengan. Lepas ni main gym, nak kasi kecikkan lengan pula la.

Pasni nak bawa nono pi cari tudung plak.
Share:

4 comments:

YanaMIB berkata...

sama la mcm aku..window soping je mkn ms 2 minggu..mebi weekend ni br bli kot..haha~ ko patot kena tempah baju..xleh bli bj siap

HLiza berkata...

Suruh Nono jahitle..along pun dok widow shopping ni sebab gaji takdak lagi..huhu

alinac lover berkata...

aaron pakai bju tmph kot

Syida Shukor berkata...

Kena cari custim made punya ni :)