Selasa, 20 September 2011

Penat ahh!

Seyes....!

Penat. Lu orang pernah dengar tak pasal 5s. Kalau sape yang keje gomen tu tau la 5S tu ape. Senang citer 5S tu adalah sesi gotong royong yang mengarut.

Seyes. Mengarut. Stor kene kemas, setiap inci opis tu perlu di ceriakan.

Pagi wa kat stor.. Angkat sane, buang sane, tagging sane. Eh macam-macam lagi. Keje kat meje , toksah cakap..makin bertingkat. Tapi lunch our wa sempat juga ke gym. Jiwa gym , nak buat camne. Balik dari gym, kene kemas stor lagi.

Esok ade lagi...adui...

Lame gak wa tak hupdate blog...macam makin kurang quantiti dan quality blog gua ni..hopefully ia tak berpanjangan...

1 ulasan:

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

gantikan gym dgn berkemas kt stor.. :D