Rabu, 21 September 2011

Ramai yang dah bosan dengan blog ke?

Dulu, masa redmummy dapat fulus banyak dari blog, ramai yang terkial-kial taip perkataan www.blogger.com kat google.

Macam-macam blog mucul time tu. Yang blogger otai pula, ape lagi. Berkepak la macam  urung helang. Lame gak la fenomena tu. Business blog la, personel blog la, blog novel la. Macam-macam muncul. Gua pun tak lari juga cuba wujudkan beberapa blog. Tapi pk balik, maintain satu blog je lagi baik. Mase rajin memang la setiap second tangan tu gatal nak menaip. Tapi bila malas, mula bersawang blog tu.

Ade juga wa perasan, hampir 50% blog yang wa follow n selalu komen, dah mula sepi. Bagaikan mati tanpa nesan. Tah mana tah perginya penulis blog tu. Kengkadang frust juga sebab posting dorang best. Boleh wat kite tersengeh sorang-sorang.

Gua pun terkena tempian malas menulis juga sekarang. May be sebab sibuk sikit dengan masa sendiri. Kalau dulu boleh pulak kan cari time nak buat posting..

Aduiii...yai.....

Jap ah, wa nak buat nes cafe jap...ayuh, kembalikan kepower'an kita dalam berblogin'!

6 ulasan:

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

makin lama makin malas sebenarnya hhahahahahha !

cik ayin berkata...

tau takpe...kalo rajin sesangat baru update...haihhh

Mak Su berkata...

entahlah.... :(

nazirulhazwan~ berkata...

guwa steady je,.haha

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

setakat ni blm hilang mood berblog

GnieSyazni berkata...

Hee..normal la tu..nak maintain sentiasa update, idea kena ada..kalo nak cerita hal personal je cm bosan lak