Jumaat, 30 Disember 2011

Angry bird ni bukan main pemes lagi


Dalam kita gelak, kite huhahuha, jangan kite lalai. Tahun 2011 dah sampai penghujung. Hari ni adalah hari jumaat terakhir buat 2011. Makin bertambah umur kita.

Ops, umur gua. Wa rasa sayu je. Semoga 2012 ni menjadi tahun yang cemerlang buat gua. Ya Allah, jika ada takdir yang tidak baik untuk ku pada tahun 2012, kau ubah la. Beri la takdir yang baik pada ku pada tahun 2012 nanti.

Jom kite sambut ambang new year. Kat mana? Gua suggest kat sini.



Kalau ada masa dan kelapangan , jom kite pegi. Kalau dulu kita tengok bunga api, pasti lepak dengar konsert yang cam lalaikan, kali ni kita ubah sikit. Kita sambut dengan program ilmiah.

Insya Allah, kalau ada rezeki wa nak pegi...Jangan roadblock dari putajaya ke shah alam sudah.

2 ulasan:

Cik Eka berkata...

selamat tahun baru abg feckry....

semoga tahun 2012 lebih menyerlah dan menyinar hendaknya..

lama eka x masuk sini...

tula rasa dah tua jer kan...

wah best jugak eh..tapi eka tak kemana2 pun smbut new year..tak penah kuar rumah malam tahun baru....

syuE berkata...

thanx visit my blog :)