Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Baru Balik dari Colmar Tropicale Bukit Tinggi


Team Building...

Penat, dan banyak fun. Just went back form Colmar Tropicale Bukit Tinggi. Walaupun masa singkat, tapi aktiviti  team building yang di sediakan sangat sedap, dan seronok. Ya la, bukan senang dapat enjoy dan buat program macam ni dengan kengkawan ofice.

Bos ke, Top Bos ke, semua tolak tepi. Yang ada cume teammate je. Banyak perkara yang menarik, pada gua the things yang paling menarik adalah hubungan antara sesame officemate tak kira pangkat menjadi lebih akrab.

Kat sana kitorang cume dapat buat 3 programe. Masa suntuk, tapi semua game tu enjoy gila. Paling best adalah night walk. Lame juga wa tak merasa jalan dalam hutan yang gelap gelita tanpa sebarang cahaya. Cuma berteman kan cahaya bulan je. Cuak memang ade. Bohongla kalau tak ada. Kita bukan orang yang biasa buat kerja-kerja macam tu.

Wa baru sampai rumah, penat gile badan gua . Rasanya nak rest dulu la. Banyak benda nak story, tapi mata dah kuyu. Nanti ada mase story lagi..

Meh kite usha sikit gambar kat sana..

Pic dulu before explorerace

view di colmar

ni masa tengah main game yang ala-ala funfair

payah gile nak masukkan gelung kat botol ni.
Okey cukup takat tu dulu..nak tido jap..

0 buah fikiran!!!: