Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tahniah, semoga berkekalan sampai bila-bile

Weekend lepas, rumah wa ade wat kenduri kawen. Bukan gua yang kawen lagi atau any another  my reception . Tapi weeding kakak wa.

Giler meriah. Jumaat petang nikah. Malam tu plak ade malam berinai. Siap mercun-mercun bagai. Memang paling meriah la wa rasa majlis kawen kali ni. Ini adalah yang penghabisan buat keluarga kami. May be sebab tu sambutan yang diberikan meriah je.




Esoknya hari kenduri, ramai gile yang datang. Sampai wa rasa tak larat nak tolong-tolong. Sampai pukul 3 lebih, kemah orang kawen masih padat dengan kehadiran tetamu. Terima kasih pada yang hadir la.

Sepupu-sepapat dan sedara , kawan-kawan yang datang tolong tu terima kasih. Allah saje yang dapat balas. Tetamu kali datang non stop. Ramai gile. Wa rasa mak gua dah buka kemah, cukup panjang dah. Lebih kurang sampai 8 khemah dah gua rasa. Alhamdulillah, kenduri berjalan dengan jayanya.

Kepada Acik, selamat pengantin baru, semoga bahagia ke anak cucu.

Peh, sampai sekarang tumit wa masih berdenyut lagi.

4 buah fikiran!!!:

YanaMIB berkata...

tahniah dpt abg ipar baru..hihi

siap main mercun ni.. huhuhu

POSH76 berkata...

tahniah untuk penganten baru...

AcikTanpaNama berkata...

thanks dik,mekasih sangat