Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Beratnye pedang Conan..

Tadi mase wa pi gym KBS, ade pameran starwars dan seangkatan dengannya kat lobi KBS.

 Banyak la patung besar-besar starwars, iron men, pastu banyak pedang-pedang dorang show. Ade pedang Lord of the ring, Conan, thunder cat, pastu banyak lagi la cam topi gladiotor.Memang teruja wa tengok, especially yang pedang tu.

 Beb, wa tanya bro yang jaga tu. Boleh tak wa nak amik gambar sambil pose dengan pedang-pedang tu. Die kata," sorry, tak boleh. Pedang ni mahal. Harga pedang Conan ni je dah cecah rm 8k. "

So wa tak kesah la die tak bagi. Wa pun amek la gambar benda-benda yang ade kat situ.

Tetiba mamat yang jaga pedang tu, panggil wa. Die kate wa boleh amek gambar dengan pedang Conan. Eh, tadi tak bagi. Wa tak tanye ape pun, so wa pun bergaya je la dengan pedang Conan.

Orang kata wa nampak Aoron look like masae pose camni

Pedang ni semua original...panjang beb..berat plak tu

Pedang Lord Of The ring!

Ni pedang Thunder Cat

Ni..ape ek, jubah star wars kot

Pedang ni adalah idaman wa masa wa kecik dulu
Member wa tanya," Zul, ape ko jampi sampai mamt yang jage tu bagi ko pose dengan pedang Conan tu, orang lain sume tak dapat."

Wa jawab ," tu la untung orang badan tough.....! Ade je yang soh jadi model."

3 buah fikiran!!!:

blog-tips-kurus berkata...

ohooooooo!!
ni same pedang star wars entry saya semalam kah?? :-)

kekekekeke.. ye je kn lah..

nampak pun dh tahu berat!