Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lame dah tak tengok wayang

Tadi wa jenjalan ngan nono kat JJ balakong..

Saje je cakap," lame kan kite tak tengok wayang..."

Seyes memang lama. Wa lupe dah citer ape yang last kitorang tengok. May be buat mase sekarang ni susah sikit kot nak tengok. Takut baby dalam perut tu terkejut dengan sound effect kat wayang. Tetambah lagi, kat wayang  tak banyak citer best.

Cite hantu banyak la.

Hish, pasal citer hantu ni. Wa dah berape kali hangin pasal ni. Kat TV3 tu, asyik iklan citer hantu je, sekang ni yang citer sumpahan Kum2 tu. Tak pun iklan citer hantu yang malam jumaat. Memang bodoh wa rasa.

Orang selalu cakap, zaman sekarang ni dah ramai orang percaya pada sihir, saka, dan benda-benda khurafat. Pada wa, bukan itu fenomenanya, tapi pengaruh TV3 yang secara istiqomah menayangkan citer2 camtu. Kononnya citer genre macam ni banyak menarik penonton.

Menggalakkan orang takut pada hantu betullah TV3 ni.!

2 buah fikiran!!!:

Fida Husain berkata...

tiap2 kali iklan tu keluar, saya mesti tukar channel terus. kala semua orang macam saya, memang tv3 tak ada penonton dah ;)

delarocha berkata...

ada sambutan, itu yg makin menjadi jadi org buat citer hantu tu.. ish ish ish