Sabtu, 7 Januari 2012

Weekend ni balik Melaka..


Minggu ni balik melaka.

Wa nak cari coconut shake la. Nono kate teringin nak makan lala. Lala tu sejenis hidupan laut k.. bukan lalalala cam melodi lagu tu.

Sekarang ni dah 2 bulan lebih Muhamad Syakir Iyad dalam perut mak die ..ceh dah siap nama tu. Cam yeye je dapat baby boy nanti. Eh, jangan lupa Allah bertindak mengikut apa yang hamba-Nya niat. Jadi adalah sangat baik jika wa berniat dan berangan dalam perut nono tu baby boy.

Wa agak risau, lately ni dah hampir 2 minggu nono cam tak berapa selera nak makan. Makan pun sikit. Pastu masa checkup tu doktor cakap, tekanan darah nono rendah. Allahurabbi..

Berserah pada Allah. Gua yakin, Muhammad Syakir Iyad dalam perut nono tu gagah. Dan gua pasti Allah akan beri kesihatan yang sempurna pada Nono dan baby dalam kadungan tu.

Sebelum balik , gua nak pi gym dulu sementara nono jawab exam kat uitm pagi ni...

3 ulasan:

HLiza berkata...

Mmg lumrah wanita mengandung bp dia rendah..jgn risau okay..pastikan makan makanan yg tinggi zat besi.

delarocha berkata...

tahniah bro bakal jadi bapa :-)

BeJeRd In-Da HoUsE berkata...

cayala lu bro! congrat!!!

anak gua senior..hahahaaa