Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Meh lu dengar ini cerita, bukan cerita kedai kopi tau...

Kasi play la clip ni kalau brani

Lepas lu nengok clip ni ape lu rasa? Kalau tak ade rasa ape2, silakan enjoy sambl tannik genuis stout atau air seven down.

Terasa kat hati, nak menangis? Terasa jahil...hah, untung la. Wa pun rasa camtu. Jahil beb, satu je yang main dalam kepala gua, bile last wa buat solat jenazah, pernah ke wa mandikan jenazah, pernah ke wa kapankan jenazah? pernah ke wa masuk bawa turun jenazah kat liang lahad?

Semua tu berpusing-pusing dalam kepala gua. Mengagau wa cari panduan menguruskan jenazah.

Nasib kat youtube ade clip panduan solat jenazah. Jom, jumaat ni kita tambah ilmu. Sekurang-kurangnya bila mak ayah kita mati, kita mampu buat, tak jadi imam, ma'mum pun sudah memadai.

Semoga berguna untuk kite semua...

1 buah fikiran!!!:

delarocha berkata...

sentap jugak diri ini...