Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Guna jari pun boleh...


Wa baru jumpe benda ni kat FB.

Bagus juga orang yang post pasal ni. Gua sebelum ni tak pernah dengar atau belajar kaedah ni. Sebelum biasa kita tengok orang guna tasbih yang macam rantai tu. Lepas tu yang advance dorang guna tasbih digital. Tapi kaedah ni wa rasa cam lagi feel plak.

Mengikut hadith ni, inilah kaedah yang Nabi muhammad s.a.w guna untuk berzikir. Cuba la try, memang feel. Guna jari pun boleh.

2 buah fikiran!!!:

POSH76 berkata...

bagusla zikir cara ni..me kalu tak pakai tasbih guna jari gak camni...

novanexus berkata...

memang sunnah guna jari