Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Kenapa tetiba terjebak dengan badminton?


Sekarang ni tiap-tiap minggu, wa akan ade satu hari main badminton. Ni bebudak opis gua la yang ajak. Dorang memang setiap minggu booking court untuk main badminton.

Actually dewan yang dorang booking tu betul-betul depan umah gua. Cam tak patut pula wa tak join.

Best juga main badminton ni. Bila wa smash je terasa yang wa ni macam Lin Dan ek. Kenapa ek. Dulu masa kecik-kecik memang wa aktif main badminton depan rumah. Sekadar depan rumah je la. Tu pun ber net kan selipar jepun atau kalau lagi advance letak basikal.

Kalau kereta lalu mesti selalu kena alih basikal tu...huhu...

1 buah fikiran!!!:

novanexus berkata...

main tak ajak