Jumaat, 6 April 2012

Dah lima bulan da..


Lame juga tak blog post ni, hampir 5 hari juga la. Bizi? Tak juga . Idea? kalau tak ade pun wa tulis juga. Kejap je dah jumaat. Cepat masa berlalu.

Wa sedar mase berlalu dengan pantas pun bila wa tengok perut nono dah semakin membesar. Dah lima bulan dah ek. Tak lama lagi nak jadi papa dah ni. Kena banyak doa dan buat persediaan. Excited juga hari tu wa ngan nono pi jenjalan ushar barang baby. Nak beli baju, tapi masih tak tahu lagi jantina baby gua ni. Pastu, beberapa hari lepas wa pergi scan. Baby gua masih malu-malu lagi mahu menunjukkan gendernya.

Seyes, bila wa sendiri tengok baby gua masa scan tu, Allah.....terharu betul gua yang Allah kurnia gua seorang baby. Kata doktor, everything ok. Lasak juga baby gua masa wa tengok tu. Agaknya excited kot bila dia tau papa die datang tengok.

Bulan ni nak kena cari babysitter untuk baby wa. Kena booking siap-siap la. Takut nanti last minit kelam kabut di buatnya.

Excited gua . Tak sabar nak tunggu baby gua keluar. Insyaallah, andai lelaki yang Allah beri nama baby gua adalah Muhammad Syakir Iyad....

3 ulasan:

delarocha berkata...

seronok ye :-)

AcikTanpaNama berkata...

tahniah dik!! tak sabar nak dpt anak buah baru..huhu..pompuan laaa..laki ramai dah..hehe..takpe..siapapun dia..kita terima dengan tangan terbuka ..seluas rahmat tuhan..untuk insan baru ini.

novanexus berkata...

pompuan ke lelaki ke ok ja..asal selamat