Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Kesian betul



Ujian yang berat...

Itu je mampu gua cakap. Ingat tak wa ade post some of my fren yang isterinya koma. Semalam gua pergi ke majlis pengkebumian isteri kawan gua tu.

Sayu gua tengok. Dorang macam gua juga umurnya. baru 2 tahun kawen, pula tu anak baru setahun umurnya. Gua terfikir, mesti die rasa lose gile. Ya la, bila die tengok anak, mesti terbayang arwah isterinya pula. Anak die baru je boleh sebut 'mama'. Hebat betul ujian member gua ni. Tak boleh gua bayag macam mana die nak survive.

Gua sentiasa ingat, dalam surah al-baqaroh, ayat terakhir, ade menyentuh di mana tuhan akan uji mengikut kemampuan hamba-Nya.

Fren, sabar la. Semoga Allah bersama dengan lu..

1 buah fikiran!!!:

AcikTanpaNama berkata...

innalillahirajiun. moga depa dipertemukan diakhirat kelak, negeri yang abadi.