Isnin, 2 April 2012

Yes! dah beli..menuju ke last page


Lame dah wa aim buku ni.

Selalu belek2 je kat kedai buku. Serius sekali belek wa dah jadi admire gile kat buku ni. Lepas wa pikir kat rumah gua memang tak ade buku pasal Rasulullah. Parah ni, nanti bila anak wa dah tau speaking, kalau dia tanya pasal Nabi Muhammad s.a.w berpeluh pula nanti.

Buku ni memang best. Bukan nak promote pasal buku agama. Tapi nak promote sebab isi di best gile Lu akan tersentuh bab wafatnya Rasulullah s.a.w.

Thanks la kat nono sebab korbankan sekeping baucar die.

2 ulasan:

AcikTanpaNama berkata...

woit nak pinjam

novanexus berkata...

buku Pedang Setiawan kau simpan kat mana..nak bawa masuk tandas jap