Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Abah masuk wad !?

Esok pepagi gua akan ke melaka, ade discussion sikit dengan group DS gua. Lepas tu gua akan cargas ke hospital untuk tengok abah gua.

Risau juga dengan abah gua ni. Kali ni abah masuk sebab berlaku pendarahan dalaman kat kaki, akibat jatuh hari tu. Semoga Allah beri kesembuhan pada abah. Lame gak tak tulis pasal abah kat blog ni. Gua pun dah lame tak menulis blogkan.

Nak kate bizi, tak le sangat. Agaknya kekurang idea kot.

Bila tengok abah makin uzur, gua rasa gua dah kena keluar dari kepompong budak. Ya, gua harus keluar. Gua tak boleh mengadu pada insan lagi, perlu mengadu pada yang mencipta insan.

kenangan abah meminangkan nono untuk gua

2 buah fikiran!!!:

~♥ iella ♥~ berkata...

bersabar ya...bnyk2kn brdoa..


http://fadthnwan.blogspot.com/

kechixx berkata...

banyak2 kan bersabar...semoga abah ko cepat sembuh..amin..