Isnin, 25 November 2013

Teruja dan tak sabar-sabar


Hujung minggu, aku dan my luvly family ke andalusia. Pergi kursus umrah. Bila dah sampai sana memang pack. Ramai gile orang kat sane.

Aku sangat teruja, kalau kursus dah ramai macam ni, pasti kat masjidilharam tu lagi ramai. Ada satu ayat yang pada aku sangat best bile dengar , Ustaz Daud che Ngah. " tuan-tuan , duit yang kita keluarkan untuk ke sana inysallah, Allah bayar pada kita balik 700K kali ganda!"

Pergi umrah, setiap wang tekad hanya untuk beribadah pada Allah.

Aku makin bersemangat bile dengar kursus. Banyak perkara yang dapat. Aisyah pun sama teku dengar. Semoga Allah jadikan  kami tetamu-Nya paling istimewa..

Tiada ulasan: