Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Hujung minggu kami

Wife gua suke hujung bw anak p masjid.

Seronok wa tgk ana wa main basikal,  belari , pastu main playground kat sane. Time solat wa jg anak2 . Saje nk bg wife gua solat jemaah. Wa selalu dah. Die time2 cenggi ni baru dpt jemaah di masjid.

Mase wa solat, wa perasan aisya pun buat pergerakan solat. Terharu gua tgk. Benarlah hadith yg manusia itu lahir fitrahnya islam. Ibu dan ayah la yang warnakannya.

Wa terfikir. Diri selalu buat dosa, tapi allah x pernah berhenti atau tangguh nikmatnya pada gua.

Allahurabbi..

2 buah fikiran!!!:

Abang Bear berkata...

riadaha di masjid... sesuatu yg baru.. kat KK ni ada satu track jogging bebetul sebelah masjid... tapi biasanya orang jogging sebelah siang lah... siap ada taman permainan sekali...

Cik Puan Eka berkata...

dah lama tak jenguk sini.

Dah besar dah Aisya