Jumaat, 8 Januari 2016

menangis pula

Hari ni hari ke 5.

Start rabu lepas aisyah asyik menangis je pergi sekolah. Selalu cakap tak nak pergi sekolah. Hu...merunsingkan betul.

Kenape ek...camne nak bagi dia seronok pergi sekolah.

Rase benda punca dari masa dia kencing dalam seluar hari tu. Kena provoke dengan kawan. Then maybe fobia dengan kawan-kawan yang provok dia. Sebelum kes kencing tu..aisyah seronok nak pergi sekolah.

Perkara ni memang remeh pada yang tak pernah hadapi. Sebelum ni aku pun selalu parents datang adukan hal ni..minta didoakan anaknya...sekarang ni aku pula hadapi. Kena praktik apa yang aku advice kat orang ...pada diri sendiri.

Semoga Allah bantu aku dalam hal ni.

Tiada ulasan: