Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Dosa hempas besi di gym

Orang nak main gym die pun nak main gym.

Tapi bila kau tukar weight, besi tu campak-campak pula. Kalau setakat bayar RM 2 , jangan rasa gym tu ko punye.

Aku sangat elergic dengan budak2 yang main gym, lepas tu hempas2 barang dalam gym. Kalau dia owner gym tu tak apa la juga. Dah  tau tu gym komuniti, ramai yang nak guna ...berhemah la sikit.

Setiap kali aku  dengar besi di hempas , Aku macam dengar-dengar je  jeritan besi tu.

Come brother, adab main besi kena ada.

0 buah fikiran!!!: