Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 23 September 2009

1 Syawal tahun 1430 hijrah


Salam lebaran buat keluarga, sahabat dan rakan-rakan. Aidilfitri kali ini disambut meriah di Melaka. Berjumpa dengan saudara dan kawan-kawan memang satu kewajiban yang mehiburkan.

Raya tahun ini, best. Sebab, punuh rumah aku dengan family angah dan along. Thanks kat dorang sebab tolong ibu masak. Kalau tak aku juga yang kene tolong. Tahun solat aidilfitri , kitorang solat di Masjid Mitc melaka. Ramai kawan-kawan lama aku jumpa kat situ.


Tahun ni, aku memilih baju colour ni. Nampak macam kuning, tapi picth. Samping ni aku salah beli la rasenya. Kalau aku beli warna hitam mesti kene dengan songkok.

Kalau cerita bab songkok, haha..lagi mahal dari baju beb. Tapi harga di rahsiakan. Kalau korang tau memang korang terkejut. Setakat ni acik je yang tahu harga tu. So agak bergaya la aku tahun ni. Macam kate kak lia, " macam artis la adik ni."
Share:

4 comments:

HLiza berkata...

Peach dik, bukan pitch.

Mr feckry berkata...

ala same la tu

Nazura Iqa berkata...

Tak sama langsung la.....

Tengok kamus and internet la.....

Mr feckry berkata...

ele kecoh la iqa ni